Nieuwe telefoon kopen? Wacht daar nog maar even mee

Nieuwe telefoon kopen? Wacht daar nog maar even mee

Door Evy

Met de zomervakantie achter de rug voor de meeste Nederlanders is het weer tijd om over te gaan op de dagelijkse gang van zaken. Terwijl je met moeite weer je aandacht naar je werk verlegd kom je erachter dat je telefoonabonnement ook vernieuwd kan worden. Tijd om een nieuwe telefoon uit te
zoeken. Beter doe je dit niet direct maar wacht je er nog even mee. Waarom? September is de maand van de smartphone introducties. Door slecht een maandje te wachten kun je beschikken over echt het allerlaatste en allernieuwste model van Apple, Sony of Samsung.

De introductiemaand september

Wat veel mensen nog niet weten is dat september een leuke maand is voor de telefoonliefhebber. Aan het eind van deze maand wordt de Note 8 van Samsung onthuld gevolgd door de langverwachte onthulling van de nieuwste iPhone; waarschijnlijk iPhone 8 genaamd. Het is niet zomaar een iPhone
maar een speciaal model dat garantie voor een explosie aan nieuwe features waaronder een OLED scherm, hernieuwde chipset, gezichtsherkenning en nog veel meer. Voor alle Apple fanboys een waar genot om Apple weer eens innovatief als nooit tevoren te zien.

IFA 2017

De maand september staat niet alleen in het teken van de nieuwe iPhone. Het is ook de maand waarin Europa’s grootste technologiebeurs gehouden wordt: IFA 2017. Het evenement gaat officieel op 1 september van start. Samsung is één van de aanwezigen maar waarschijnlijk wordt de eerder genoemde Note 8 al iets eerder gepresenteerd. LG is ook aanwezig en deze heeft wel een telefoon in de planning. De verwachte LG V30 maakt mogelijk zijn opwachting tijdens de LG presentatie. Laten we ook Sony niet vergeten. Als het op smartphones aankomt dan heeft Sony misschien wel het meest uitgebreide assortiment met meerdere keren per jaar een introductie van nieuwe modellen. Eerder dit jaar zijn al smartphones op de markt gebracht zoals XZ Premium en de XAX versies.

Huawei is net als Sony aanwezig maar daar wordt niet veel van verwacht. Mogelijk komt Huawei een maand later pas met de Mate 10. Verder hebben we nog HTC die met een enkel model op de proppen komt volgens analisten. Welke model dit gaat worden en wat de features zijn is nog niet bekend. Het evenement sluiten we af met Lenovo, de laptopproducent dat ook smartphones maakt. Op dit moment is er ook nog niets bekend over de toestellen die Lenovo gaat presenteren maar dat er iets in de planning staat is zeker.


Wacht je er nog even mee na het lezen van dit artikel of kies je voor een model dat al verkrijgbaar is?

Laat het ons weten in de reacties.