Richt je werkplek in met de perfecte monitorbeugel

Richt je werkplek in met de perfecte monitorbeugel

Door Rms

Ergonomie is belangrijk en je hoort er meer en meer over. De juiste zithouding in je stoel, de correcte hoogte van je werktafel en de juiste verlichting komen vaak aan bod. En van een voetbankje onder je kantoortafel kijkt niemand meer op. Een aspect dat vast en zeker wat meer aandacht verdient is de juiste positie van je monitor. Als je maar een paar minuten per dag voor je scherm zit, kan het misschien nog meevallen. Maar als je voor je hobby of je job urenlang zit te staren naar een computerscherm, voel je het al snel in je lichaam. Het is beter om rug- en nekklachten te voorkomen door je scherm correct in te stellen. En neen, een paar pakken printpapier onder je monitor stapelen is écht niet de correcte methode om deze in de juiste stand te krijgen. Elke mens is anders gebouwd en daarom is een goed functionerende en perfect instelbare monitorbeugel een must. Wij vonden bij monitorbeugelexpert.nl precies wat we zochten. Laat je inspireren en creëer de perfecte werkplek voor jou.

 

Welke monitorbeugel zoek jij?

Het label Newstar biedt heel wat mogelijkheden als het om monitorbeugels gaat. Zoek je een monitorbeugel die je aan de muur bevestigt of op je tafel klemt? Of wil je een stevige standaard voor je monitor? Misschien moet je een monitorbeugel twee schermen of wel drie schermen kunnen dragen? Je kunt zelfs tot zes monitoren op een beugel bevestigen. Of ga je voor een beugel voor een monitor én een toetsenbord of een monitor én een laptop? Wil je je schermen naast elkaar of boven elkaar op de beugel geplaatst hebben? Wil je je drie schermen naast elkaar hebben maar ze toch in een bepaalde hoek tegenover elkaar kunnen plaatsen? Moet je scherm kunnen kantelen? Het kan! Er bestaan ook beugels met gasveren en scharnieren die je toelaten om je monitor in om het even welke stand te zetten: hoger of lager, dichterbij of veraf. Welke eisen je ook stelt, je vindt er gegarandeerd een monitor voor.

De look telt ook mee

Uiteraard wil je in een hedendaagse werkplaats ook wat aan de uitstraling doen. Je kiest zorgvuldig je kantoormeubelen en je raam- en muurdecoratie. Waarom zou je dan ook niet even stilstaan bij de look van je monitorbeugel? Gelukkig bestaan er monitorbeugels in diverse afwerkingen: zwart, wit of zilver bijvoorbeeld. Op die manier kun je een 'detail' als een monitorbeugel toch perfect laten aansluiten bij je interieur.

Ga voor het totaalplaatje

Naast je monitor kun je op de beugels ook nog andere toestellen aanhechten. Denk bijvoorbeeld aan tablets en notebooks. Of wil je er nog een mappenhouder bij? Het ligt allemaal binnen de mogelijkheden. Met een paar accessoires ben jij volledig professioneel ingericht. Wedden dat je na een tijdje met je monitorbeugel gewerkt te hebben het ook werkelijk begint te voelen aan je rug en nek? Een gezonde levenshouding begint bij een gezonde zit- en werkhouding. Monitorbeugels zijn hierin een grote hulp.

Photo by Josh Sorenson from Pexels