Beddengoed voorbereidt de herfst in

Beddengoed voorbereidt de herfst in

Door Eefje

De herfst is officieel begonnen. Je zult het nog niet zo gauw merken buiten, maar het begint kouder, natter en tevens donkerder te worden. De zomer mag dan een periode zijn om erop uit te trekken en buiten veel actief te zijn, de herfst is een seizoen om veel binnen door te brengen, zeker als de winter zijn intrede doet.

Des te meer reden om de slaapkamer knusser en huiselijker te maken, in plaats van slechts een plek om de nacht door te brengen. Bij het online bekijken van mooi dekbedovertrek komt jouw creativiteit goed van pas, helemaal in combinatie met een hip dekbedovertrek en sprei. Dit artikel staat in het teken van het opdoen van inspiratie om je kamer klaar te maken voor de herfst.

 

Stijlvol beddengoed

Bedtextiel is verkrijgbaar in vele varianten, zeker in de shop van HipBeddengoed.nl. Vanuit deze shop heb je de keuze uit een dekbedovertrek, sierdek op bed en plaid. Op de foto hierboven zie je trouwens Pip dekbedovertrek, die onder meer via de webwinkel Hipbeddengoed.nl verkocht wordt.

Creëer een herfstachtige slaapkamer door het gebruik van echte herfsttinten. En dan bedoel ik de warme kleuren als oranje, geel en rood. Kies het beddengoed dat hierbij past, van bijvoorbeeld de webshop Hip Beddengoed. Ga zelfs nog een stapje verder en laat deze kleuren ook terugkomen in de kussens of decoratie aan de wand.

Dekens en spreien

Wil je verder gaan dan alleen warme kleuren toepassen? Ga dan eens op zoek naar een gebreide deken in plaats van een overtrek. Zo’n gehaakt dekbed creëert al gauw een knusse sfeer. Om het geheel af te toppen ben ik voorstander van een zacht kleedje naast het bed, dat voorkomt koude voeten!

Ga zelfs nog een stapje verder en neem letterlijk de herfst mee naar binnen door accessoires voor je woning zoals een pompoen of bladeren in je kamer te zetten. Ook typische bloemen in de kleuren van de herfst doen het goed. Mijn persoonlijke favoriet zijn kleine takjes om waxinelichtjeshouder heen.

Zoals je leest is er dus niet zo heel veel voor nodig om sfeer toe te voegen aan je slaapkamer. Die ontspannen sfeer is eenvoudig toe te passen door hip beddengoed zoals een sprei of dekbedovertrek in fraaie kleuren te gebruiken. Ten slotte nog het meest ultieme op het gebied van een knusse herfst: een openhaard, voor de geluksvogels.