Creatieve ontwerpen voor brievenbusdoosjes

Creatieve ontwerpen voor brievenbusdoosjes

Door Redactie

Als je een brievenbusdoosje laat bedrukken, wil je natuurlijk origineel zijn. Met jouw eigen, persoonlijke doosje spring je er echt uit en scoor je veel punten bij de klant. Maar wat kun je nu eigenlijk op zo’n doosje laten bedrukken? Soms kan het best lastig zijn om iets creatiefs te bedenken. In deze blog geven we daarom 4 voorbeelden. Lees snel verder om inspiratie op te doen! 

Leuke quote

Met een leuke quote heb je meteen de aandacht van je klant getrokken. Nodig de klant bijvoorbeeld uit om het doosje open te maken, of bedank de klant voor zijn of haar aankoop. Met een compliment aan de klant, zoals ‘Jij bent de leukste', scoor je ook ongetwijfeld punten. Ook kun je jouw slogan op het doosje afdrukken.

Patroon matchend met vloeipapier

Brievenbusdoosjes zijn in leuke kleuren en patronen verkrijgbaar. Hoe leuk is het om vloeipapier in dezelfde kleur of met hetzelfde patroon te gebruiken? Vloeipapier wordt door veel winkels en online webshops gebruikt om de producten wat extra te beschermen. Door vloeipapier te gebruiken voorkom je dat er krassen op het product komen.

All-over full colour brievenbusdoos bedrukken Rotimshop.nl

Niet alleen zijn brievenbusdoosjes te bedrukken met een tekst, bij Rotimshop is ook all-over full colour bedrukking mogelijk! Dit betekent dat je een foto naar keuze op het gehele doosje kunt laten bedrukken. Kies voor een foto die echt bij jouw bedrijf of product past en verras je klanten met dit originele doosje!

Je eigen logo

Door jouw logo op een brievenbusdoosje te laten bedrukken, weet de klant meteen van wie het pakketje is. Als jouw logo mooi op het doosje staat, maakt dit natuurlijk een goede indruk bij de klant. Hierdoor zullen ze jou snel onthouden en vervolgaankopen weer bij jou doen. Zo kun je met persoonlijke verpakkingsmaterialen dus een vast klantenbestand opbouwen!

Met een persoonlijk brievenbusdoosje maak je jezelf herkenbaar voor je klant. Dit zorgt voor meer merkbekendheid! Daarnaast ziet een bedrukt doosje er ook heel leuk en professioneel uit. Laat je brievenbusdoosjes bedrukken en profiteer van de efficiëntie én fun factor van deze doosjes.