Een duikje in de wereld van de glazenschilderijen. Ga je mee?

Een duikje in de wereld van de glazenschilderijen. Ga je mee?

Door Jordy

Wellicht ben je bij deze blog terechtgekomen omdat je wel eens wat anders aan de muur wilt hebben hangen dan een standaard fotolijstje of een canvasdoek. Wij kunnen het heel goed begrijpen dat je jezelf en je bezoek veel liever verrast met iets origineels en unieks aan de muur. Kunst waar je mond van openvalt en waar je nog urenlang naar kunt kijken. Kunst die niet zo snel zal gaan vervelen. In dat geval kunnen wij jou van harte een glasschilderij dier of ander thema aanraden. Dit is fotokunst zoals je nog nooit eerder hebt gezien en die gegarandeerd voor een wow-effect zorgt. In deze blog nemen je graag mee in de wereld van de glazenschilderijen. Ga je mee?

Prachtige kunst met passie en liefde gemaakt

Glazenschilderijen zijn niet zomaar schilderijen. Het zijn schilderijen die met passie en liefde worden gemaakt. Stuk voor stuk, één voor één. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van premium kwaliteit glas zoals ook in veel kunstgaleries is terug te vinden. Dus geen plexiglas of acrylglas, maar 100 procent echt glas. Hierdoor ontstaat er een kristalhelder beeld met diepe en intense kleuren. Een glasschilderij heeft een veel luxere en exclusievere uitstraling dan eentje gemaakt van kunststof. Waar je jouw glasschilderij ook neerhangt, het is een ware eyecatcher in iedere ruimte.

Verschillende thema’s waaruit je kunt kiezen

Wanneer je besluit om een glasschilderij te bestellen, heb je de keuze uit verschillende collecties: dieren, mensen, natuur & landschap, steden & reizen en architectuur & gebouwen. Ervaar de rustgevendheid en stilte van de natuur of dompel jezelf onder in een bruisende stad als Amsterdam. Vind jij olifanten ook zo imposant? Haal dan de savanne naar binnen door een glasschilderij olifant aan de muur te hangen. Fan van molens? Je kunt kiezen uit meerdere prachtige foto’s van topfotografen. In totaal zijn er ruim 500 fotowerken van verschillende topfotografen te verkrijgen in 40 standaard formaten. Zo zit er altijd wel een plaatje voor jou tussen!

Of upload jouw eigen foto voor nog uniekere kunst!

Ben je op zoek naar nog uniekere kunst? Kunst zoals alleen jij dat in jouw woonkamer hebt hangen? Upload dan jouw eigen foto om deze vervolgens om te laten toveren tot een prachtig en hoogwaardig glasschilderij. Voordat jouw foto wordt omgetoverd in een prachtig kunstwerk, wordt er eerst altijd bekeken of de kwaliteit van de foto voldoet aan de eisen. Zo weet je zeker dat je een haarscherp glasschilderij ontvangt. Ook eigen ontworpen schilderijen kunnen worden geleverd in elk gewenst formaat. En dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen! Ontdek het zelf.